45% off Mode Schoenen | Comfort schoenen
 
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

* Wij bieden niet een gegarandeerde levering van zaterdag, zondag, feestdagen, kerst, tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.

UK een veilige plek op te halen uw pakket zonder te hoeven wachten voor uw zending. Klik en verzamel laten halen u op uw pakketten van een lokale inzamelpunten (verzamelpunt finder afrekenen). Er zijn supermarkten in het hele land 5000 lokale verzamelpunt is geopend van 's ochtends vroeg tot laat in de nacht, zeven dagen per week. U wordt per sms een melding wanneer uw pakket aankomt.

Overseas Leveringen
Standard Delivery International - (8-15 dagen) - een meer economische internationale service, maar met een langere zendtijd. Internationale standaard levering moet 3-10 dagen transittijd van bestelling ons magazijn verlaat, en kan een bepaalde leverdatum niet garanderen. Wereldwijd, met bepaalde beperkingen. Want standaard internationale levering worden verstrekt, moet uw bestelling onder een bepaald gewicht en volume. Als je niet standaard internationale levering te bieden, zodat uw product de limiet gewicht, volume of orderwaarde heeft overschreden, zal u daarom passende alternatieven.

Express International - (1--4 dagen) - Onze internationale express operatoren om een ​​volledig traceerbaar levering service te verlenen. Meestal 1-4 dagen transittijd van bestelling ons magazijn verlaat.

Sommige van de meer afgelegen adressen, kan levertijd langer te produceren. Kosten zijn afhankelijk van het gewicht en het volume van de orders.

Extra Informatie
Verschillende Stock Beschikbaarheid - Als u kiest voor een andere tijd beschikbaar is, dan is het project, zullen we de bestelling zo snel mogelijk te verzenden, wanneer alle items klaar:

Dispatch orders
- Hoewel we trachten te verwerken en opdrachten die op de dag van de volgorde, die niet altijd mogelijk om de volgende redenen:

· Pre-orders - voor pre-order product of de producten zijn niet op voorraad bestellingen verzonden vermeld op de website periode

· Credit Card Check - soms moeten we extra controles uit te voeren op uw credit card kan uw bestelling vertragen.

· Shirt printen - die, bijvoorbeeld, en andere gepersonaliseerde naam, het nummer en voeg een badge kunnen extra drie dagen nodig voordat het is klaar om te worden verzonden shirt.

Kan het project - als af en toe een grote vraag naar een bepaald product, moeten we onze leveranciers te vernieuwen. Als dit het geval is, dan dagen, het kan een paar nemen, wordt op het product detail pagina. Bijvoorbeeld, "7 dagen":

Op beëindigde items - als uw bestelling is gemarkeerd als direct verzonden, ook niet aan te komen binnen de hierboven vermelde tijd, neem dan contact op met onze klantenservice, die zal blij zijn om te helpen.

Non-Shipable adres - het contract om redenen die we niet kunnen bieden bepaalde locaties over de hele wereld. Als en wanneer u een levering of factuuradres land binnen te komen is niet vermeld, dan zullen we niet uw bestelling op het opgegeven adres te accepteren.

Laat de veilige levering
In de slotfase van de orderverwerking, wordt u de mogelijkheid geboden van het verlaten van de veilige levering. Als om een ​​of andere reden, misschien kom je uit wanneer u de levering te bereiken, dan kunt u gebruiken om te kiezen uit de keuzelijst, zoals met een buurman te gaan of verblijf in het veilige huis liet een specifieke instructie. Vergeet niet leveren minder veilig, zodat ze uw verantwoordelijkheid, noch de winkel noch onze vervoerder kunnen aansprakelijk worden gesteld, als het item wordt gestolen.

Internationale verzending
Elke douanerechten of invoerrechten geheven zodra het pakket het land van bestemming heeft bereikt. Extra kosten voor inklaring moet worden gedragen door de ontvanger. We hebben geen controle over deze kosten recht, kan niet voorspellen wat ze zou kunnen zijn. Douane verschillen sterk van land tot land, moet u mogelijk meer informatie contact opnemen met uw lokale douanekantoor.

PO Box - Houdt u er rekening mee dat we niet verzenden naar PO Box adressen of expeditie adres.

Niet-bezorgde post
Ons doel is om alle bestellingen te bieden en houden niet leveringen tot een minimum. Als we in staat zijn om alle voor u, meld dit dan aan ons.

We hopen dat u geniet van uw aankoop bij ons.

Back
© 2017 www.twistiesenkralen.nl Comfort schoenen goedkope,Sportschoenen,Dress Schoenen