45% off Mode Schoenen | Comfort schoenen
 
Home >  terugkeer

terugkeer

Consumer Contract Regulations, je moet annuleren uw bestelling gekocht van twistiesenkralen.nl, aan u geleverd binnen de EU, het recht op een terugbetaling van de items.

Je moet, als je wilt een terugkeer of uitwisseling melding maken nadat wij uw goederen binnen 14 dagen ontvangen. U kunt de goederen terug te leveren aan ons in overeenstemming met onze terugkeer proces, of stuur een e-mail ons om ons te vertellen wat u van plan om een ??terugkeer of vervanging om dit ook te doen. U kunt één van deze opties selecteren, maar we moeten binnen 14 dagen van tevoren en de goederen moeten ons dan te melden in je 14 dagen terug naar ons.

Als u wilt bestellingen te annuleren, en de consument contracten regelgeving lijn, neem dan contact met ons op via e-mail, verwijzen naar uw ordernummer, dat u wilt het contract te annuleren, je gaat om alle goederen terug naar ons in de originele handelskwaliteit.

Wij bieden momenteel Britse klanten de gehele looptijd van rendement service tegen elke prijs. Neem contact met ons vragen om het label terug te keren, als je niet hebt ontvangen van uw innerlijke levering. In onze pre-sale periode, bieden we geen rendement items te koop. Verzendkosten worden niet terugbetaald, tenzij de goederen defect zijn of onjuist restitutie is om deze reden

Retourzendingen

twistiesenkralen.nl u hebt gekocht en zijn van plan om terug te keren elk van onze goederen zijn uw verantwoordelijkheid totdat ze worden geleverd aan ons. Voor uw eigen veiligheid, raden wij u aan uw goederen terug naar ons verzekerde en het bijhouden van de levering. Ons voor enig verlies, als het pakket wordt verloren of beschadigd tijdens het transport, u gebruik maken van de gratis retour dienst wordt niet overgedragen verantwoordelijkheid.

7 werkdagen om het pakket te kunnen nemen aan ons om Royal Mail te gebruiken zal terugkeren naar de service in het kader van ons magazijn retourneren, kunnen andere methoden verschillend zijn. Return proces kan tot zeven dagen in het geval van het ontvangen van ons magazijn, soms langer als verzoek te wisselen.

Uw aangifte moet geschikte en veilige verpakking. Elk item niet teruggekeerd verpakking te beschermen onregelmatige selectie box zal worden onderworpen aan een 10% aftrek.

Wanneer de kleren om te proberen, zorg ervoor dat je niet dragen parfum / aftershave of deodorant kan geur of vlekken achterlaten op het item. Probeer onze schoenen op het tapijt oppervlak om slijtage te verminderen. We zullen elke item dat er aanwijzingen zijn dat deze aanwijzingen niet in ruil gerespecteerd niet aanvaarden.

Alle artikelen moeten in hun originele verpakking met alle meegeleverde documentatie terug ongedragen.

© 2017 www.twistiesenkralen.nl Comfort schoenen goedkope,Sportschoenen,Dress Schoenen